Kategóriák
Termék részletek


Toshiba RAS-B16PKVSG-E Suzumi Plus oldalfali multi beltéri egység 4,5kW

Toshiba RAS-B16N3KV2-E1 Suzumi Plus oldalfali multi beltéri egység
netto 114 759 Ft

áfás ár 145 744 Ft

Információ:
A szállítási idő 1-3 nap
Nem kérek plusz szolgáltatást
Beüzemelésre ajánlatot kérek! 0 Ft

Toshiba RAS-B16PKVSG-E Suzumi Plus oldalfali multi beltéri egység 4,5kW

- Auto diagnose
- Automata üzemmód
- Automatikus újraindulás
- Comfort Sleep
- Ecologic üzemmód
- Hi-Power funkció
- IAQ szűrő
- Öntisztító funkció
- Porszűrő
- Preset üzemmód
- Quiet Mode

 • - Quiet Mode: A QUIET (halk) üzemmód aktiválásával a ventilátor fordulatszámát gombnyomásra nagyon alacsony szintre állíthatja be. Ezáltal a Daiseikai és a Suzumi Plus szériákbeltéri egységeinek zajszintje további 3 dB(A)-lel csökkenthető.
  - Öntisztító funkció: Annak érdekében, hogy egy klímaberendezés tiszta levegőt tudjon kifújni, magának a készüléknek is tisztának kell lennie. Ezért a Toshiba kifejlesztett egy öntisztító funkciót, amely csökkenti a készülék belsejében a nedvességet és ezáltal megakadályozza az esetleges penészképződést. A készülék kikapcsolása után a beltéri egység ventilátora tovább működik és felszárítja a nedvességet az egész hőcserélőn. Ezután a ventilátor automatikusan kikapcsol.
  - Hi-Power funkció: A "Hi-Power" funkció különösen gyors lehűtést eredményez. Ebben az üzemmódban a készülék a legnagyobb hideg levegő átszállítással dolgozik (akár 650 m³/h). A magas teljesítmény ellenére a zajszint alacsony marad, nem zavarja a kényelmet.
  - Comfort Sleep: Éjszakánként a hőmérséklet általában alacsonyabb a nappali hőmérsékletnél. A nappalival azonos szintű hűtés esetleg már zavaró lehet éjszaka. A "Comfort Sleep" üzemmód aktiválásával hűtő üzemmódban a készülék megengedi, hogy a szoba hőmérséklete 2-3 órán keresztül óránként 1°C-kal emelkedjen. Ez optimális kényelmet biztosít alvás közben.
  - Porszűrő: A Toshiba klímaberendezések szériatartozéka egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. Így a levegőből már belépéskor kiszűrésre kerülnek a durva szennyeződések és porszemcsék. A megfelelő hatás fenntartása érdekében a szűrőket rendszeresen szappanos vízben meg kell mosni.
  - IAQ szűrő: Az intelligens IAQ szűrőrendszerek mögött az az elképzelés áll, hogy a levegőt a környezetből származó anyagok segítségével hatásosan megtisztítsuk. Ily módon a szennyeződések kíméletesen eltávolíthatók a levegőből, a szoba levegője egészséges és tiszta marad. Ezen felül a dezodoráló hatás felfrissíti a levegőt és magakadályozza a penészképződést.
  - Automata üzemmód: Automatikus választás hűtő, fűtő, vagy ventilátor üzemmód között a belső hőmérséklet függvényében.
  - Ecologic üzemmód: A szobahőmérséklet, a ventilátor fordulatszám és az üzemmód automatikus szabályozása az energiatakarékos üzemelés érdekében.
  - Automatikus újraindulás: Automatikus újraindulás áramszünet esetén az áramkimaradás előtti beállításokkal.
  - Preset üzemmód: Az előnyben részesített, korábban beprogramozott beállítások aktiválása.
 • Ajánlott szobaméret
  35-60
  Hűtőteljesítmény
  5,0 - 6,4 kW
  WI-FI
  Nem
  Beltéri egység színe
  Fehér
  Szűrő
  Van
  Energia osztály
  A
  Gyártó
  Toshiba
  Garanciaidő év
  3
  SCOP
  3,9
  SEER
  6,1
  Cikkszám
  RASB16PKVSG-E