Kategóriák
Termék részletek


Paradox DG75 digitális, riasztó, kétoptikás mozgásérzékelő

Paradox DG75 digitális, riasztó, kétoptikás mozgásérzékelő
netto 9 700 Ft

áfás ár 12 319 Ft

Információ:
Az árak megtekintéséhez regisztrálnia kell!A szállítási idő 1-3 nap
Nem kérek plusz szolgáltatást
Beüzemelésre ajánlatot kérek! 0 Ft
DG75
Digitális kétoptikás csúcsminőségű kisállat-tűrő mozgásérzékelő, magas téves riasztás elleni védelemmel (40 kg / 90 lb valódi kisállat immunitással)
 • - LÁTÓSZÖG Az érzékelő látószöge 90 fok. A védhető terület mérete 11x11m.
  - Digital Motion Detection 100 %-osan digitális mozgásérzékelés. A szenzor jelét közvetlenül dolgozzák fel, így a jel nem torzulhat.
  - DUPLA DUAL SZENZOR Kettő darab dual érzékelőt tartalmaz, Dual Opposed Detection módban.
  - KISÁLLAT IMMUNITÁS Az érzékelő nagytestű, 40 kg alatti állatokra (pl. házőrző eb) immunis.
  - FÉM BURKOLAT RF védelem: Az érzékelő kevésbé érzékeny a rádiós és elektromos zavarokra, ezáltal elkerülhetőek az ezen okokból adódó téves riasztások.
  - Digital Shield Algorithm DSA - Digitális "pajzs" algoritmus. A "pajzs" egy téves jelzés szűrő algoritmus,ami 3 fő részből áll:- Real Time DSP (Valós idejű digitális jelfeldolgozás),- Movement Analysis
  (Mozgás analízis), és - RFI/EMI Protection (RFI / EMI védelem)
  - Auto Pulse Signal Processing (Patented) APSP - Automatikus impulzus jelfeldolgozás. Segítségével az érzékelő kiszűri a zavarjeleket, de minden valós mozgásról jelzést küld.
  - Automatic Temperature Compensation Az ATC-vel ellátott Paradox érzékelők a hőmérséklet függvényében változtatják az érzékelő érzékenységét, az emberi test-hő közelében lesznek a legérzékenyebbek.-
  - DEP - Dupla szélsőérték jelfeldolgozás A dual szenzor kimenetén egy pozitív majd negatív (a szenzor két pólusa közötti), mozgásnak megfelelő jel kell, hogy generálódjon, és a második, ellentétes jel teljesülése esetén ad jelzést az érzékel
  - DOD - Dupla polaritás érzékelés A két szenzort tartalmazó érzékelők jellemzője, a két szenzor jelének speciális kiértékelése.Állítható érzékenység Jumperrel, DIP kapcsolóval vagy potméterrel beállítható az érzékenységi szint, legalább 2, vagy több lépcsőben.
  - Állítható érzékenység Jumperrel, DIP kapcsolóval vagy potméterrel beállítható az érzékenységi szint, legalább 2, vagy több lépcsőben.
 • Kisállat immunitás
  40 kg-ig
  Kivitel
  Beltéri használatra
  Jelfeldolgozás
  Digitális
  Gyártó
  Paradox
  Garanciaidő év
  2
  Cikkszám
  pardg75