Kategóriák
Hírlevél
Kérdése van?

SEGÍTHETEK?

Hívjon, vagy írjon üzenetet!

Fórián József

Fórián József

Technikai info:

06 30 9281 378

Csomag info, számlázás:

06 30 3614 104

info@komfortplus.hu

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
3
6
5
0
3
7

Központi porszívó

Főkategória >Központi porszívó

Küldjön egy alaprajzot, és mi ingyenesen megtervezzük rendszerét!

Önnek nem kell az anyagkigyüjtéssel bajlódnia. Mi megoldjuk!

Központi porszívó szerelés, tervezés, telepítés, javítás, alkatrész, nagykereskedelem

Electrolux Beam központi porszívó többféle változatban, különböző tudással. Központi porszívó takarító készlet, minden feladatra, eltérő felszereltséggel. Bútorba építhető szemétlapát adapter, morzsaszívó az egyszerű konyhai takarításhoz. Fali csatlakozó elszívó szelep, a központi porszívó rendszer fontos része. Ezekbe dughatjuk a 9 méter hosszú porszívó gégecsövet. Hasznos tartozék, a gardrób kefe, a kandalló tisztító, a radiátor reluxa tisztító, amit szintén a központi porszívó rendszerhez csatlakoztathatunk.

 
Centrumban a központi porszívó

 

A technika rohamos fejlődésének hála a háztartások innovációja is egyre kiterjedtebbé válik. Ennek a gyors változásnak az egyik királya a központi porszívó rendszer, mely új dimenziókat nyit meg a takarítás világában. Gyorsaság, és könnyedség, a két leginkább jellemző tulajdonság, már amia korszerű technológiát illeti. Rohanó világunkban bizonyos, hogy az ön számára sem mellékes, hogy mennyi időt, energiát tud megspórolni, mondjuk a takarítással. A központi porszívónak köszönhetően átcsoportosíthatja napi teendőit, mert a tisztaságra szánt percek jócskán megrövidülhetnek.

 

A nagy szívóerőből álló porszívó, és a falba épített PVC csőrendszer alkotja a központi porszívó felépítését. A rendszer csövei fali csatlakozókban érnek véget az egyes helyiségekben. Ezekbe kell behelyezni takarításkor a szívócső csonkját. A központi porszívó érzékeli a kiépített elektromos rendszernek, és a PVC csöveknek hála a szándékát, és a csatlakozást követően automatikusan bekapcsol, hogy ön azonnal hozzáfoghasson a munkához.

 

A központi rendszer kiépítésénél lényeges szempont, hogy olyan helyiségbe kerüljön, ahol a működése zavartalanul mehet, illetve az sem hátrány, hogyha a beszívott levegőt a szabadba lehet vezetni.

 

A gyorsaság, könnyedség mellett más prioritást élvező előnyei is vannak a központi porszívónak. Mivel a beszívott levegő nem a légtérbe kerül vissza, így nagymértékben nő a takarítás hatásfoka, hiszen a leülepedő por mennyisége csökken. Ezen kívül az allergiás reakciók is enyhülhetnek, sőt akár meg is szűnhetnek, hiszen a központi rendszernek hála a polleneknek, és az atkáknak esélyük sincsen a túlélésre.

 

A fenti előnyök mellett még fontos kiemelnünk, hogy a csendesség, és a nagy szívóerő is optimálissá, praktikussá teszik a központi porszívó használatát. Nem kell maga után rángatnia a készüléket, és a zajjal sem fogja zavarni sem környezetét, sem önmagát. Így amellett, hogy rengeteg időt, energiát spórol meg, amit aztán szabadon felhasználhat; óvja környezetének, önmagának az egészségét, hiszen a por, atka, pollen szennyeződések nem jelentenek a jövőben akadályt; ráadásul a nyugalomra is tud ügyelni a csendes működésnek köszönhetően.

Kérje termékeinket helyszíni telepítéssel!

Nálunk központi porszívó szerelés javítás is kérhető, mert mi nem csak egy átlagos webbolt vagyunk. Mi ezzel foglalkozunk. 

Kérjen ajánlatot telepítésre, javításra: központi porszívó szerelés javítás, takaritókészlet, fali csatlakozó, elszívó szelep, szemétlapát adapter, morzsaszívó, és minden egyéb részegység szerelése telepítése javítása esetén.