Kategóriák
Termék részletek


Paradox DM50 érzékelő, riasztó, mozgásérzékelő

Paradox DM50 érzékelő, riasztó, mozgásérzékelő
13 247 Ft
Információ:
Az árak megtekintéséhez regisztrálnia kell!A szállítási idő 1-3 nap
Nem kérek plusz szolgáltatást
Beüzemelésre ajánlatot kérek! 0 Ft
DM50
Kételemű BUS-os digitális mozgásérzékelő magas téves riasztás elleni védelemmel
 • LÁTÓSZÖG:
  - Az érzékelő látószöge 110 fok. A védhető terület mérete 12x12m.
  - Digital Motion Detection :100 %-osan digitális mozgásérzékelés. A szenzor jelét közvetlenül dolgozzák fel, így a jel nem torzulhat.
  - DUAL SZENZOR: Két szenzor, egy tokozásban. Így minden "sugár" két párhuzamos részből áll, a keresztező irányú mozgás pedig a két szenzoron ellentétes jelet vált ki, biztosabbá téve az érzékelést.
  - BUS: Az érzékelő BUS-on keresztül, vagy relé kontaktuson jeleníti meg a riasztást.
  - FÉM BURKOLAT: RF védelem: Az érzékelő kevésbé érzékeny a rádiós és elektromos zavarokra, ezáltal elkerülhetőek az ezen okokból adódó téves riasztások.
  - Digital Shield Algorithm: DSA - Digitális "pajzs" algoritmus. A "pajzs" egy téves jelzés szűrő algoritmus, ami 3 fő részből áll: - Real Time DSP (Valós idejű digitális jelfeldolgozás), - Movement Analysis (Mozgás analízis)
  - Auto Pulse Signal Processing (Patented): APSP - Automatikus impulzus jelfeldolgozás. Segítségével az érzékelő kiszűri a zavarjeleket, de minden valós mozgásról jelzést küld.
  - Automatic Temperature Compensation: Az ATC-vel ellátott Paradox érzékelők a hőmérséklet függvényében változtatják az érzékelő érzékenységét, az emberi test-hő közelében lesznek a legérzékenyebbek.
  - DEP - Dupla szélsőérték jelfeldolgozás: A dual szenzor kimenetén egy pozitív majd negatív (a szenzor két pólusa közötti), mozgásnak megfelelő jel kell, hogy generálódjon, és a második, ellentétes jel teljesülése esetén ad jelzést az érzékel
  - Állítható érzékenység: Jumperrel, DIP kapcsolóval vagy potméterrel beállítható az érzékenységi szint, legalább 2, vagy több lépcsőben.

 • Kisállat immunitás
  Nincs
  Kivitel
  Beltéri használatra
  Jelfeldolgozás
  Digitális
  Gyártó
  Paradox
  Cikkszám
  parDM50