Kategóriák
Termék részletek


Paradox DM60 riasztó, mozgásérzékelő

Paradox DM60 riasztó, mozgásérzékelő
15 373 Ft
Információ:
Az árak megtekintéséhez regisztrálnia kell!A szállítási idő 1-3 nap
Nem kérek plusz szolgáltatást
Beüzemelésre ajánlatot kérek! 0 Ft
DM60
Négyelemű digitális BUS-os mozgásérzékelő rendkívül magas téves riasztás elleni védelemmel

Garancia idő : 3 év
 • LÁTÓSZÖG: Az érzékelő látószöge 110 fok. A védhető terület mérete 12x12m.
  Digital Motion Detection :100 %-osan digitális mozgásérzékelés. A szenzor jelét közvetlenül dolgozzák fel, így a jel nem torzulhat.
  QUAD SZENZOR: Négy szenzor, egy tokozásban. Így minden "sugár" két x két párhuzamos részből áll, a keresztező és közelítő irányú mozgás pedig két-két szenzoron ellentétes jelet vált ki, biztosabbá téve az érzékelés
  BUS: Az érzékelő BUS-on keresztül, vagy relé kontaktuson jeleníti meg a riasztást.
  FÉM BURKOLAT: RF védelem: Az érzékelő kevésbé érzékeny a rádiós és elektromos zavarokra, ezáltal elkerülhetőek az ezen okokból adódó téves riasztások.
  Digital Shield Algorithm: DSA - Digitális "pajzs" algoritmus. A "pajzs" egy téves jelzés szűrő algoritmus, ami 3 fő részből áll: - Real Time DSP (Valós idejű digitális jelfeldolgozás), - Movement Analysis (Mozgás analízis)
  Auto Pulse Signal Processing (Patented): APSP - Automatikus impulzus jelfeldolgozás. Segítségével az érzékelő kiszűri a zavarjeleket, de minden valós mozgásról jelzést küld.
  ISG - Összefűzött szenzor geometria: Az ISG nagyobb hatótávolságot és lefedettséget eredményez. A szenzor különleges alakú kiképzése biztosítja, hogy nagy távolságról is értékelhető jel érkezzen a szenzorba
  Automatic Temperature Compensation: Az ATC-vel ellátott Paradox érzékelők a hőmérséklet függvényében változtatják az érzékelő érzékenységét, az emberi test-hő közelében lesznek a legérzékenyebbek.
  DEP - Dupla szélsőérték jelfeldolgozás: A dual szenzor kimenetén egy pozitív majd negatív (a szenzor két pólusa közötti), mozgásnak megfelelő jel kell, hogy generálódjon, és a második, ellentétes jel teljesülése esetén ad jelzést az érzékel
  Állítható érzékenység: Jumperrel, DIP kapcsolóval vagy potméterrel beállítható az érzékenységi szint, legalább 2, vagy több lépcsőben.
 • Kisállat immunitás
  18 kg-ig
  Kivitel
  Beltéri használatra
  Jelfeldolgozás
  Digitális
  Gyártó
  Paradox
  Garanciaidő év
  3
  Cikkszám
  parDM60