Kategóriák

Termékek


Paradox IP150+ riasztó internet modul
IP150-internet-modul
Paradox IP150+ modul MG, SP és EVO központok internetes felügyeletéhez és letöltéséhez, IP jelentéshez, csak INSITE GOLD applikációval és BW v5.4.26 vagy újabb
Termékgarancia: 2 Év
Leírás

Paradox IP150+ modul MG, SP és EVO központ internetes felügyeletéhez és letöltéséhez, csak INSITE GOLD applikációval és Babyware v5.4.26 vagy újabb.

 

Megújult, gyorsabb hardveres internet modul Paradox központokhoz, amely távoli rendszerfelügyeletet tesz lehetővé INSITE GOLD applikáción vagy BabyWare szoftveren keresztül és az eseményeket IPR512 távfelügyeleti vevőre és / vagy IPRS7 szoftverre képes jelenteni. Ezen felül PUSH értesítést küldhet INSITE GOLD applikációba - regisztráláshoz kötött!

 

Az eszköz frissíthető v5.02.019-re vagy v5.03.000-ra. A frissítés az Insite Gold-ból is elvégezhető!
A frissítéshez tanulmányozzátok a csatolt frissítési segédanyagot!

 

FONTOS!

 

A v5.03.000-ás verzióból biztonsági okokból kikerült a webfelület, a beállításait Insite Gold-ból végezhetjük el. Ez a verzió "visszabutítható" v5.02.019-re, de biztonsági okokból ez nem javasolt!

 

A v5.03.000-ás firmware továbbfejlesztett SWAN kapcsolatot, valamint stabilabb és biztonságosabb Insite Gold és Neware csatlakozást biztosít!

Ennek a verziónak a beállítása az Insite Gold telepítői menüjéből végezhető.

FIGYELEM!

 

A frissítés után az eszköz v5.02.019-es verzió alá nem "butítható" vissza!

 

Felélesztés után, internet kapcsolat esetén összerendeli a központot a modullal, de meghibásodás esetén mind a központ, mind az IP150 külön-külön is cserélhető.
Visszáru vagy meghibásodás esetén elég a hibás eszközt visszahozni!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről