Hírlevél
Kérdése van?

SEGÍTHETEK?

Hívjon, vagy írjon üzenetet!

Fórián József

Fórián József

 

06 30 9281 378

info@komfortplus.hu

AJÁNDÉK klímavásárlás esetén!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
2
9
8
2
2
9
Blog
2021.03.12 15:12

Központi porszívót minden háztartásba!

             ???            

   A technika rohamos fejlődésének hála a háztartások innovációja is egyre kiterjedtebbé válik. Ennek a gyors változásnak az egyik királya a központi porszívó rendszer, mely új dimenziókat nyit meg a takarítás világában. Gyorsaság, és könnyedség, a két leginkább jellemző tulajdonság, már ami a korszerű technológiát illeti. Rohanó világunkban bizonyos, hogy az ön számára sem mellékes, hogy mennyi időt, energiát tud megspórolni, mondjuk a takarítással. A központi porszívónak köszönhetően átcsoportosíthatja napi teendőit, mert a tisztaságra szánt percek jócskán megrövidülhetnek.

 

A nagy szívóerőből álló porszívó, és a falba épített PVC csőrendszer alkotja a központi porszívó felépítését. A rendszer csövei fali csatlakozókban érnek véget az egyes helyiségekben. Ezekbe kell behelyezni takarításkor a szívócső csonkját. A központi porszívó érzékeli a kiépített elektromos rendszernek, és a PVC csöveknek hála a szándékát, és a csatlakozást követően automatikusan bekapcsol, hogy ön azonnal hozzáfoghasson a munkához.

 

A központi rendszer kiépítésénél lényeges szempont, hogy olyan helyiségbe kerüljön, ahol a működése zavartalanul mehet, illetve az sem hátrány, hogyha a beszívott levegőt a szabadba lehet vezetni.

 

A gyorsaság, könnyedség mellett más prioritást élvező előnyei is vannak a központi porszívónak. Mivel a beszívott levegő nem a légtérbe kerül vissza, így nagymértékben nő a takarítás hatásfoka, hiszen a leülepedő por mennyisége csökken. Ezen kívül az allergiás reakciók is enyhülhetnek, sőt akár meg is szűnhetnek, hiszen a központi rendszernek hála a polleneknek, és az atkáknak esélyük sincsen a túlélésre.

 

A fenti előnyök mellett még fontos kiemelnünk, hogy a csendesség, és a nagy szívóerő is optimálissá, praktikussá teszik a központi porszívó használatát. Nem kell maga után rángatnia a készüléket, és a zajjal sem fogja zavarni sem környezetét, sem önmagát. Így amellett, hogy rengeteg időt, energiát spórol meg, amit aztán szabadon felhasználhat; óvja környezetének, önmagának az egészségét, hiszen a por, atka, pollen szennyeződések nem jelentenek a jövőben akadályt; ráadásul a nyugalomra is tud ügyelni a csendes működésnek köszönhetően.

Kérje termékeinket helyszíni telepítéssel!

Nálunk központi porszívó szerelés javítás is kérhető, mert mi nem csak egy átlagos webbolt vagyunk. Mi ezzel foglalkozunk. 

Kérjen ajánlatot telepítésre, javításra: központi porszívó szerelés javítás, takarítókészlet, fali csatlakozó, elszívó szelep, szemétlapát adapter, morzsaszívó, és minden egyéb részegység szerelése telepítése javítása esetén.