Kategóriák
Hírlevél
Kérdése van?

SEGÍTHETEK?

Hívjon, vagy írjon üzenetet!

Fórián József

Fórián József

Technikai info:

06 30 9281 378

Csomag info, számlázás:

06 30 3614 104

info@komfortplus.hu

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
4
0
1
6
4
2

Kamera
Olcsó kamera rendszer – Önnek is!

Stabilitás, biztonság, kis energiafogyasztás. Ez a három jelző mutatja meg leginkább, mennyire praktikus, kényelmes megoldást nyújt a megfigyelő kamera. A kamera rendszer a technológiai innovációnak hála mind szélesebb spektrumon képes szolgálni a biztonságtechnikát. A fényerő, felbontás, hang, és fényérzékenység olyan finomhangoltá teszik a megfigyelő kamera rendszereket, melyeknek köszönhetően maximálisan képesek ellátni funkcióikat. A kamera rendszer már nem csak a kiváltságosok felszerelése. A megfigyelő kamera olcsón elérhető az ön számára is úgy, hogy közben minőségi berendezéssel válik gazdagabbá.

 

A speciálisan kialakított kamera a legtöbb esetben félgömb alakú házban helyezkedik el. Ennek több előnye is ismeretes. Egyrészt a ház alakja miatt a megfigyelő kamera könnyedén, észrevétlenül belesimul a környezetébe, mintegy álcázva önmagát. Másrészt a sötétített üveg praktikuma miatt nem lehet kikövetkeztetni, hogy a kamera rendszer éppen melyik területet tartja lencséje fókuszában. A megfigyelő kamera tehát tökéletesen ötvözi a rejtettséget, a kiszámíthatatlanságot, és az elrettentő erőt, ami a biztonsága szempontjából verhetetlen hármast jelent!

A mini méretű kamera rendszerek sem elérhetetlenek többé. Ezek a típusok akkor jelentenek az ön számára előnyös választást, ha olyan területet kívánna behálózni, melyen helyhiány miatt nagyobb rendszerek kialakítása esélytelen. Akkor is a mini berendezések élveznek prioritást, ha a megfigyelés elsősorban távolibb objektumokra irányul. Az objektív a megfigyelő kamera leglényegesebb kiegészítő alkatrésze. A legoptimálisabb objektív kiválasztásával meghatározhatja, hogy a kamera mekkora területet figyeljen, s hogy a rendszer által közvetített kép milyen minőségű legyen az élesség, és a fényviszonyok szempontjából. A fenti opciókból látszik, hogy más, és más megfigyelő kamera alkalmazandó a különböző tulajdonságú területeken. Egy zárt parkolóban, vagy egy erőteljes napsugárzásnak kitett területen különböző objektívek fognak hatékonyabb szolgálatot tenni. A változatlan, állandó fényviszonyokkal rendelkező területek megfigyelésére fix objektívek is beszerelhetőek, melyek olcsó lehetőséget kínálnak a megfigyelő kamerák piacán.